Vingerlampjes met een gekleurd led lampje zijn een leuke party gadget voor festivals ,evenementen , feesten en partijen. Deze vinger led lampjes zijn verkrijgbaar als set van 4 kleuren maar bij ons kunt u ook per kleur inkopen. Vinger lichtjes zijn in de kleuren rood, blauw, groen en wit verkrijgbaar. Vinger led lichtjes worden ook wel Led ringen genoemd en zijn een vrij nieuwe party gadget die steeds populairder wordt. De led ringen zijn gemakkelijk in gebruik en met een elastiekje uitgerust wat om de vinger is te schuiven. Met een klein schakelaartjes zijn de vinger lichtjes aan en uit te zetten. Door de winnende populariteit van de vinger led lichtjes ziet men ze ook steeds vaker op de grotere festivals en evenementen maar natuurlijk ook op de gewone feesten en partijen.


Weergave:
 
Geen producten aanwezig

Vinger led lampjes geven het beste effect als het wat donkerder is en wat is er nou leuker dan dat alle gasten of publiek de handen in de lucht doet met deze vinger lichtjes. De gasten zullen verrast zijn door het wow effect wat deze lichtjes geven. Zo geeft men uw feest of evenement een enorme boost. Op themafeesten worden vaak vinger led lichtjes in één kleur ingezet wat bij het thema past. Wilt u vinger led lampjes of led ringen kopen dan is dit mogelijk bij groothandel De Gadgetloods waar ze voordelig zijn aan te schaffen en uit voorraad leverbaar zijn. Bij ons kunt u ook terecht voor de populaire Led foam sticks De party gadget nr1 maar ook zijn wij het adres voor bijvoorbeeld glowsticks of breeklichtjes.

Vinger lichtjes worden ook vaak gebruikt bij droppings en Halloween en natuurlijk in de maand december rond de vele evenementen die dan worden gehouden. Het is al vroeg schemerig en donker en dan geven de vinger led lichtjes het beste effect. Koop uw vingerlampjes of led ringen daarom op tijd in en geef extra sfeer aan uw evenement. Inkopen kunt u gemakkelijk bij de online groothandel van De Gadgetloods door naar gadgetloods.nl te gaan en hier de door u gewenste aantallen bestellen. Wij leveren ze dan snel en uit voorraad . De Gadgetloods is het inkoopadres voor al uw festival en horeca gadgets tegen lage prijzen.


Laatst bekeken producten

Meest bekeken producten