Foam light sticks zijn één van de populairste led gadgets op festivals, evenementen, feesten en partijen maar ook in de Horeca. Deze foam sticks verhogen meteen de sfeer op uw feest of evenement en zorgen voor een ongekend succes en zijn daarom tegenwoordig niet meer weg te denken in de feest en party sector. Wilt u foam sticks kopen dan is De Gadgetloods het aangewezen adres. Wij verkopen Led foam Sticks van goede kwaliteit tegen de laagste prijzen van Nederland en alles wordt uit voorraad geleverd. De Led Foam staven zijn in diverse kleuren verkrijgbaar zoals rood ,groen, blauw en paars / roze maar de populairste zijn natuurlijk de multi-colour foam light sticks waarvan wij er jaarlijks 10.000zenden verkopen.


Weergave:
 


Bezig met laden...

Inkopen foam sticks doet u bij De Gadgetloods Wij zijn de groothandel voor al uw Led Foam Sticks tegen de laagste prijzen van Nederland. Led Foam sticks zijn gemaakt van zacht foam en zitten per stuk verpakt in een plastic hoesje waardoor ze voor elk evenement geschikt zijn. U ziet de Foam light sticks tegenwoordig dan ook echt overal. Ze worden gebruikt op Festivals, Evenementen, Horeca, Kermissen, Bruiloften, Feesten en Partijen maar ook in de maand december bij de vele kerstmarkten en evenementen.

Foam stick kopen voor de laagste prijs van Nederland en Belgie doet u bij De Gadgetloods Wij leveren deze Foam staven altijd uit voorraad en meestal heeft u ze al binnen 24 uur in huis. Snel geleverd .goede kwaliteit en lage prijzen zijn onze sterke punten en daarom bestellen vele organisatoren en horeca eigenaars al bij ons. Zoekt u nog de ultieme party of festival gadget bestel dan eens onze Foam light sticks en u zult zien dat uw gasten verrast zullen zijn. Beleving bij publiek en /of gasten is tegenwoordig heel belangrijk voor het succes van uw evenement. De Gadgetloods is het inkoopadres voor al uw festival en horeca gadgets.