Foam glow sticks zijn één de populairste party gadgets die er worden verkocht. Deze zachte van foam gemaakte en met 3 leds verlichte sticks worden veel gezien op festivals en evenementen. Ze zijn een veilig product voor evenementen en festivals. Verkrijgbaar als multi-colour maar ook in diverse andere kleuren zoals rood, groen, blauw, wit, roze-paars. Deze led foam sticks hebben de afgelopen jaren een enorme opmars gemaakt op feesten en partijen. De Foam glow sticks worden inclusief batterijen geleverd en zijn klaar voor gebruik. Wilt u foam glow sticks kopen dan is De Gadgetloods daarvoor het aangewezen adres. Wij leveren de sticks uit voorraad tegen zeer voordelige prijzen. Betaalbaar en veilig !


Weergave:
 


Bezig met laden...

Wilt u uw feest of evenement ook laten slagen denk er dan eens aan om foam glow sticks in te kopen. Het is de gadget die steeds meer gezien wordt op de betere feesten en partijen. De led foam sticks geven een groot wow effect bij het publiek of gasten. Inkopen van deze Foam sticks is mogelijk bij de Foam glow stick groothandel De Gadgetloods waar ze goedkoop en uit voorraad zijn in te kopen. Foam sticks worden ook steeds meer ingezet op themafeesten zoals gayfeesten waar de roze sticks natuurlijk volop aanwezig zijn en bij koningsdag of het voetbal zie je de oranje sticks maar ook bijvoorbeeld op een bruiloft waar vaak de witte sticks zijn te zien. Al deze kleuren zijn verkrijgbaar bij de Foam glow stick groothandel en worden uit voorraad geleverd. Onze led foam sticks zijn van goede kwaliteit wat natuurlijk ook heel belangrijk is.

Foam glow sticks kopen kunt u gemakkelijk online doen via onze website Gadgetloods.nl Hier ziet u ook onze andere festival en horeca gadgets die wij verkopen. Wij leveren of bezorgen alles direct na betaling naar het door u gewenste adres. De Gadgetloods is het inkoopadres voor alle festival en horeca gadgets tegen lage prijzen.