Postadres:
Gadgetloods.nl
Lijmziederwei 34
5551SB Valkenswaard
Tel: 0655771807 
Email: info@gadgetloods.nl
Kvk: 17068821
Btw nummer:NL114609482B01

Gadgetloods.nl is een onderdeel van Gompies Partijhandel
 Bezoek is uitsluitend op telefonische afspraak.
Afhalen van uw bestelling is mogelijk in Veldhoven.

Afhaaladres:
Gadgetloods.nl
Molenvelden 17
5507RR Veldhoven
Bel eerst even voor een zekere aanwezigheid met T.06-55771807


 

Disclaimer voor https://www.gadgetloods.nl Eenmanszaak (Kamer van Koophandel: 17068821), hierna te noemen Gompies Partijhandel, verleent u hierbij toegang tot https://www.gadgetloods.nl en nodigt u uit het aangebodene af te nemen. Gompies Partijhandel behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen.
Beperkte aansprakelijkheid Gompies Partijhandel spant zich in om de inhoud van https://www.gadgetloods.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op https://www.gadgetloods.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Gompies Partijhandel. In het bijzonder zijn alle prijzen op https://www.gadgetloods.nl onder voorbehoud van type- en programmeerfouten. Voor de gevolgen van dergelijke fouten wordt geen aansprakelijkheid aanvaard. Geen overeenkomst komt tot stand op basis van dergelijke fouten.Voor op https://www.gadgetloods.nl opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan Gompies Partijhandel nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.
Auteursrechten Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij Gompies Partijhandel en haar licentiegevers. Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van Gompies Partijhandel, behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.
Overig Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.